Syksyä odotelles!

Pikkuhiljaa alettu pääseen jo normaalin reenin pariin, jalkaterä on jo siis täysin kunnos tai siis siel ei oo mitään enää rikki, mutta pottuvarpaan nivel on vielä hieman jäykkä kun ei oo tarpeeks mobilisoitunu, joten se vielä hieman rajoittaa siinä mielessä, että kovaa pystypainia ei voi ottaa ja sparratessa en pysty oikealla jalalla vielä potkimaan, koska siihen käy suht kipeetä kun se vääntyy, joten ei auta kun venytellä sitä ahkerasti ja ens viikol on vielä fyssärille aika, muutama viikko varmaan menee vielä ennen kuin se alkaa oleen 100% normaali. Oon kummiski pystyny jo normaalisti nyrkkeileen ja lukkopainiin, sekä bodaileen ja lähes kaikkia loikkia yms spurttejakin tekeen normaalisti! Oli aika siisti huomata pari viikkoa sitten ku ohjelmaan tuli uutena liikkeenä Muscle Up eli palomiespunnerrus, oon siis joskus aikoja sit sitä yrittäny ja en saanu oikee onnistuu (huono tekniikka eikä tarpeeks voimaa :D) niin pari viikkoo sit aloin kokeileen ja nehän lähti rullaan aika hemmetin hyvin, täl viikol sain tehtyy jo sarjoja, toki varmaan auttanu se ku tullu viime ajat vedettyy tosi paljon erilaisel otteil leukoi ja lisäpainoil yms 🙂 alla pieni video, missä myös muita liikkeitä: https://www.instagram.com/p/BH_-ITEBE6k/?taken-by=ahmalamma

Lisäksi tässä yks hauska liike mitä oon alkanu kulmasoudun kans vaihteleen, saa seläs kyl tuntuun aika hyvin 😀 https://www.instagram.com/p/BHb0UL9BsmA/?taken-by=ahmalamma

Mut siis joo, reenit on tosiaan jalan ehdoil kulkenu ihan hyvin ja kova ois polte jo takas häkkiin, ongelma on vaan se, että suomes oteltavat illat taitaa mennä marraskuulle, joten ei olis yhtään pois suljettu juttu, jos ulkomailta tulis jotain tarjouksii esim syyskuun lopulle tai lokakuulle! 13765956_612460812261325_289507107228648842_o

Lisäksi: http://www.fightsport.fi/uutiset/suomen-vapaaotteluliitto-panostaa-turvallisuuteen

”2017 alusta lähtien pään magneettikuvaus (MRA) uran alussa, myöhemmin ottelulisenssin säilyttämiseksi perinteisempi MRI-kuvaus on suoritettava joka toinen vuosi.

Kaikkia urheilijoita koskee myös ensi vuodesta alkaen kerran vuodessa suoritettava yleinen terveystarkastus.”

Omaa päätä ei oo kertaakaan viel kuvattu, tää uudistus toisaalta on ihan hyvä homma, sillä koppeja tulee uran aikana kuitenkin jonku verran otettuu, joten tietyn väliajoin kun käy kuvauttaan, niin tietää mis kunnos on.

 

 

Kommentit

kommenttia