kaikki putkeen….

Hellou. Jos joku miettii miks on ollu nyt vähän hiljasempaa, niin johtuu ihan siitä, et oon ollu nyt kunnon virus kierteessä :/ kuukausi sitten tuli poskiontelon tulehdus ja joku virus mikä värjäs liman vihreeks, oli yskää ja flunssaa yms ja sitä kesti kaks viikkoa, sitten pari päivää terveenä ja olin toiveikas päästä reenaamaan, niin sit iski heti uus virus perään, vähän anginan tapainen, mut ei ollu kuumetta ja sitä kesti melkein viikon, Sit viime viikolla oli olo ihan terve ja pääsin reenaamaan, reenasin viime viikon kevennettynä, mutta muutamana päivänä pari kertaa päivään, en tuntenu tosiaa oloa sairaaksi, mut hieman tuntui, ettei palaudu niin nopeasti ja ajattelin sen johtuvan siitä, kun kolmeen viikkoon en ollut voinut tehdä mitään, nooh nyt sit maanantaina kun heräsin, niin oli kurkku täynnä valkosii peitteitä ja kurkku kipee, joten menin lääkäriin ja lääkäri totes, et jälleen uus virus, vaikka tuntui terveeltä viime viikolla, niin tod. näkösesti vastustuskyky ei ollut vielä palautunut ja olin altis vielä saamaan uuden viruksen tai sit se virus oli piilevänä kokoajan, en kummiskaan oo tänä vuonna ollu sairaana kertaakaan, niin nyt sit tulee kaikki maholliset infulenssat yms! :S Lääkäri vähän varotteli, et nyt pitäis oikeesti antaa kehon palautuu ja käydä jälkitarkastuksis ennen ku alottaa edes reenaan, ettei virus pääse sydämmee ja oo henki pois… Joten tää viikko menee ainaki viel levätes ja voi olla, et ens viikollakin joutuu ottaa viel keveemmin. Turhauttaa suoraan sanottuna niin vitusti ku paikat kunnos ja vois muuten reenata, niin sit tällänen vastustaa ja sekin vielä, et seuraava matsi on jo sovittu ja pitäis päästä alkaa siihenkin jo valmistautuun, jokainen sairaspäivä menee valmistautumisesta hukkaan, mut kyllähä täs terveeksi pitää päästä eikä alkaa pelleileen sen kanssa… Toivottavasti lauantaina olis hyvä olo, sillä Kulttuuritalolla on Cage36 ja pakkohan sitä on päästä kattoo ku joka ottelus on joku kaveri ottelemas, eritoten pari tiimikaverii, jotka on senverran kovas iskus, et pyyhkii vastustajilla varmasti lattiaa 😀 Onneks on Mnutritionin vitamiineja laidasta laitaan, niin ei auta muuta ku popsia niitä menemää ja toivoo, et viruksen sais nopee nujerrettuu ja pääsis takas sorvin ääreen!  PS. Mikäli haluut nähdä huippuviihdettä lauantai iltana klo18 eteenpäin, etkä pääse kulttuuritalolle paikanpäälle, niin Cage36 näytetään suorana ISTV kautta ja maksaa muistaakseni vaan 9€!

Kommentit

kommenttia