vajaa kolme viikkoo!

Vajaa kolme viikkoa, niin pitkä odotus palkitaan ja pääsee taas otteleen! Fight Night Finland 13  eli fnf13 käydään Karkkilassa 19.11 ja tällä kertaa otellaa ulkomaan vihuista poiketen suomi vs. suomi matsi Olli Santalahtea vastaan, kummanki ottelutyyli on sen mukainen et ottelussa tulee varmasti olemaan vauhtia, mikä sopii kyl mulle 😀 Reenit on kulkenu hyvin ja uusia jippoja on tullu hiottuu ja tavoitteena ois päästä kokeilee niitä sit ottelussa! http://www.fightsport.fi/uutiset/fnf-palaa-karkkilaan-kotimaisella-kortilla-ahmala-ja-santalahti-iskevat-yhteen

siitä vähän luettavaa 🙂

https://www.instagram.com/p/BLqNdtsj710/?taken-by=ahmalamma tällästä kelkkavetoo tullu nyt tehtyy, tuohon ku laittaa kivasti painoo ja vetää ja sen jälkeen ottaa liivin pois ja spurttaa normisti, nii tuntuu suht räjähtävältä 😀

14657245_649833291857410_8028034638551248336_n

Siitä sit halukkaille vielä mageeta kansikuvaa facebookkii yms ja meikän urheilija sivulla Mikko Ahmala on myös arvonta joka suoritetaan otteluviikolla, käykääs tykkää, niin voitte voittaa sportheavyn mageen reenikassin! Nyt ois sit enää pari viikkoo reenii jäljellä painot kondiksee ja nyrkkii suuhun, vähin vammoin ja reilu viikko ottelun jälkeen ois tarkotus ehkä lähtee sit pariks viikkoo thaikkuihin lataa akkuja 🙂

Kommentit

kommenttia