riks, raks ja poks

Hellou. Tässä on viime viikot ollu hieman mieli maassa, valoisat suunnitelmat meni hetkessä pipariksi. Tosiaan ne jotka ei viel tienny, niin paripäivää edellisen postauksen jälkeen rikoin olkapään sen verran pahasti, että se vaati mahdollisimman nopeaa leikkaushoitoa, jonka seurauksena jouduttiin ottelu perumaan, alkuun turhautti ihan hemmetisti, kova työ tehty ja mukava fiilis oli ku pääsee taas  matsaa, mut sit ku magneetti kuvista selvis vamman laatu, niin kyl se terveys menee sen verran edelle, et nyt ku saatiin olkapää korjattuu. niin hyväl tuuril helmikuus pääsee alottaa jo jotai reenaa, sit ku olkapää on kunnos nii palataan vahvempana takas… Tosiaa olkapäästä oli rustorengas revenny edestä kokonaan ja takaa hieman ja joku sivunostajanjänne tms revenny myös, kiertäjänkalvosimes ei ollu mitään suurempaa, loukkaantumiset on perseestä ja kovas lajis niitä tulee väistämättä, ainahan ne turhauttaa, mut kyl on mieli alkanu nyt taas kirkastuun ku olkapään pitäis tulla täysin kuntoon ja oon päässy jo aloittaa kuntouttaa sitä 🙂 Ja vaikka 3kk on kaikki fyysinen yläkropalle jäissä, niin voin kummiskin reenata jalkoja ja pitää kuntoa kuntopyörällä yllä, niin pysyy jonkilainen pohja!

kiitos Christer & Carl Lybäck, sekä Bulevardin klinikka, aina hyvää palvelua😊 #bulevardinklinikka
kiitos Christer & Carl Lybäck, sekä Bulevardin klinikka, aina hyvää palvelua😊 #bulevardinklinikka

fnf13 ilta mis mun piti viime lauantaina otella, niin käytii karkkilas katsomon puolelta kyyläämäs, hieman oli outo tunne olla ns. toisella puolen ku kokoajan ajatteli, et ite ois pitäny olla tuolla, mut ottelut oli hyvii ja sai ns. rahoille vastinetta, nyt lauantaina ois sit cage37 ja pari tiimikaverii liekeis, joten pitää sinnekkin mennä kannustaan, on meinaa muutenki varmaa yks tän vuoden kovimmista korteista, jos et pääse paikanpäälle, niin ISTV kautta näkee n.10e hintaa hyvälaatusen streamin selostuksella 🙂

15025351_668072643366808_8347092908711947268_o

Kuva meikäläisen aamupalasta banaania ja kahvikuppii lukuunottamatta, pysyy myös pöpöt suurimmaks osaks pois, kun huolehtii vitskuist 😀

 

Kommentit

kommenttia