Kuulumisia \,,/

Hellouu. Viikonloppuna tuli tosiaa käytyy kattoon vuoden vika ammattilaistapahtuma CAGE37 alunperin kortil piti olla 7 otteluu, mut päivää aiemmin Silanderin vastustaja peruutti ilman järkevää syytä tulonsa, joten cages nähtiin 6 otteluu… Ottelut oli jälleen hyvätasoisii, niinku aina cagessa ja pari tiimi kaverii oli myös kortil, Jussi sai tiputettuu taakan harteilta ja kruunas vaikeen vuoden ihan hemmetin komeella tyrmäyksellä ekassa erässä, vihu tippu suorilta jaloin tonttii ja se oli siinä 🙂 Tuukka taas dominoi omaa otteluu hyvin alkuun ja tiputti vihun pariin otteeseen, ja päästi aina nouseen takas pystyyn, sit pieni virhe ja vihu sai lyötyy takakäden  päähän sillä seurauksella, että tuukalt pimeni lamppu ja se oli sit siinä :/ cage37_37

Ite oon otellu yhdeksästä ammattilaisottelusta seitsämän Cagessa, joista kolme edellistä Kulttuuritalolla ja haaveena olis, et sais olkapään siihen malliin kuntoon, et pääsis tekee paluuottelun Cage38 29.4.2017, mut jos en oo 100% iskus viel sillon, nii sit syksyl, sillä haluun tehä paluuottelun nimenomaan Cagessa ja aion tehdä kaikkeni sen eteen, et se onnistuu! aina ollu Cages kovii vastustajii ja kaikki on alusta loppuun mun ja organisaation kans hoitunu hyvin, joten katsotaan millä aikataululla hommat lähtee rullaa ja mahtuuko tuleville korteille 🙂

15259193_677633759077363_6991648417932899849_o

Niinku edellises postaukses kerroinki, niin oon päässy tosiaa alottaan jo polkeen kuntopyörää ja tekeen reiden koukistus/ojennus liikkeitä, jalkaprässii, sekä vatsoi, joten pysyy jonkinlainen kondis ja jalat mitkä jäi edellisen leikkauksen takii vähä vähemmälle, nii nyt olis hyvä aika saada sinnekkin takas vähän lihaa 😀 On kyl niin mukavaa ku päässy taas alottaan jotai reeniä, meinas tulla hulluksi ku muutaman viikon vietti neljänseinän sisäl tekemättä mitään 😀

 

Kommentit

kommenttia