hommat etenee!

Helou! olkapään kuntoutus edenny hyvää vauhtii ja liikelaajuudet alkanu jo palaan pikkuhiljaa normaaliin päin, nyt on päästy hölkkäileen jo normaalisti, eikä olkapäähän ole tullut siinä enää minkäänlaisia kipuja, ja jalkoja nyt ku oon reenaillu pari kertaa viikkoon, niin tulokset sen ku nousee ja kyllä sinne varmaan hieman lihaakin alkaa tarttumaan 😀 Myös keskivartaloo oon nyt pystyny aika hyvin reenaamaan, normi vatsoi, sivuttaisii ja selkälihas liikettä, Nyt oon oulussa joulun vietossa, mut loppuviikosta sit takas etelään ja tammikuun alusta ois sit viimeinen fyssäri ja tod. näkösesti saa luvan jo alkaa kuminauha jumppaa tekee  ja hieman rasittaan yläkroppaa, 15pv ois sit lähtö pariks viikkoo thaimaahan lomailee ja sieltä ku tullaa takas, niin helmikuun alussa on sit lopputarkastus lääkärille ja sit näkee saako jo vihreetä valoo alkaa aloittelee kevyesti paluuta lajireenin pariin, sillä sillon ois sit 3kk leikkauksesta menny ja alustavasti oli puhe, et jos sillon on kaikki liikeradat tullu takas, niin voi alkaa kokeilee, tarkotus on kuitenkin alottaa suht kevyesti ja kuunnella olkapäätä tarkasti, et mitään takapakkii ei tulis, sillä mulla on tavoittteena kuitenkin päästä jo toukokuus otteleen!

prässii, koukistus ja ojennusliikkeitä pystyny nyt vaa tekemään ja niihin on täytyny tyytyä...
prässii, koukistus ja ojennusliikkeitä pystyny nyt vaa tekemään ja niihin on täytyny tyytyä…

15253382_679606128880126_683649770463500174_n

Sitten vielä loppuun: Mulla on jo hyvii tukijoita takana, mutta jotta  tätä hommaa vois tehä ammattimaisesti, niin mitä enemmän sponsoreita sitä helpompaa mulla on keskittyy uraan, joten jos sulla on joku yritys tai idea ja kiinnostusta lähtee tukemaan mun uraa, niin kaikki on tervetullutta ja mailii voi laittaa Mikkoo-@hotmail.com  ja kysellä lisätietoja:)

Kommentit

kommenttia