Kuulumisia

Hellou. Ollu vähän hiljaiseloo, kun tuli oltuu jossain virukses reilu pari viikkoo ja oon oppinu vuosien varrella sen, että jos on vähänkää tukkonen olo niin reenaamisesta ei oo mitää muuta ku haittaa😂 Sinänsä sattu sairastelu sopivaan kohtaan, kun kävin kuvauttaan olkapään jotta saan mielenrauhan jos näkyy että kaikki on jo kunnos ja kuvien perusteella olkapää on toipunut erittäin hyvin ja enää ei tarvi varoa. Tähän asti oon siis reenannu viel vähän himmaillen, mut nyt ei oo enää mitään estettä etteikö voisi vetää täysiä, mutta siis joo se miks sairastelu sattu hyvään kohtaan, nii kiertäjäkalvosin oli tulehtunu kuvien perusteella, oli vaan ärtyny liikaa ku melkeen puolenvuoden tauon jälkeen sitä alko rasittaa. Noooh hieman kortisoonii olkapäähän ja sairastelun ajan tuli levättyy, joten nyt ku tän viikon reenannu normisti, niin ei sen kummemmin oo olkapääs ollu mitään kipuja👌 Niinku viime postaukses kirjoittelinki, niin paino on nyt noussu jonkunverra, aamupainot ollu siel +91kg normi ruokavalion päälle tullu vedettyy mnutritionin giant massii, niin ollu kalorit kohillaan. inbodyn mukaan 3kk tullu puolikiloa lihasmassaa mikä on siihen nähden hyvin, et en pystyny aiemmin viel tekee kovin isoilla painoilla kun varoin olkapäätä. Tarkotus ois nyt yrittää saada tosiaan syyskuulle paluuottelua, mut mitää varmaa ei olla vielä saatu lyötyy lukkoo, mut toivotaan et kohta selvii👍

Kommentit

kommenttia