Kovat ois halut otella!

Tsau. Reenit kulkenu hyvin, mitä nyt viimeset pari viikkoo oli vähä taukoo lajireeneistä. Viimeksi kerroinki, että tarkotuksena olis ottaa seuraava ottelu ylemmässä sarjassa 83,9kg ja tuli vedettyy reilu 5kk punttii massanhaku mielessä, paino nousi ihan kivasti ja lihastaki tuli jonkinverran. Pari aika raskasta punttia oli viikkoon ja lajireenejä tuli 5, vähensin tarkotuksella muutaman lajireenin pois, että kerkeis palautuu kroppa kunnolla, kun viikonloputkin menee ovella seistessä. Paino nousi 93kg parhaimmillaan, mut sit piti alkaa vähä kiristeleen ku haluja ois ollu otella nyt syksyllä. Tällä hetkellä paino pyörii 91kg hujakoilla joten siitä veto 83,9kg ei oo mitenkää vaikea.

Haluja ois tosiaan ollu jo otella syyskuussa cagessa, mut sinne ei saanu otteluu, koska sopimusottelijat = kortti täynnä. Hyvissä ajoin aloin kyselee marraskuun iltamiin ottelua ja kysyin kolmeen eri paikkaan, mutta valitettavasti suomen tilanne on se, että tapahtumia on liian vähän ja on kortit täynnä sopimusottelijoista, tai sitten ei vaan oo budjettii ottaa ottelmaan. Tämä tietenkin turhauttaa ihan hitosti kun on kummiski reenannut se tavoite mielessä, että pääsis ottelmaan ja sitten ei löydy tapahtumaa missä tehdä paluuta :/

huhtikuussa kun pääsin aloittaan reenaamisen, nii selvä tavoite oli tälle vuodelle saada se kaks otteluu vähintään, mut ei sille oikee mitään voi jos ei paikkaa löydy ja yrittämisestä se ei oo kiinni! Täytyy nyt vaan jatkaa kovaa reenii ja yrittää pysyy kunnossa ja jos sitten tammi/helmikuulle sais järjestettyy paluu ottelun. Jos se ei suomessa oo mahdollista, niin kyllä mä oon ihan 100% valmis lähtee ulkomaillekkin jos tilaisuus tulee!

Kuvalla huomio 😎 ollaa lähös tuos joulukuun alussa pariksi viikkoo thaimaahan, tammikuussa oltiin phuketissa ja nyt ollaan menos krabille. Siellä ois tarkotus käydä reenaamassa ja pitää nyt vähä miettii kuin vaikeeta se olis saada toteutuu, mut jos oikeet suhteet löytyy, nii saattais olla kiva käydä loman lopulla ottaan thaikku matsi siel 😀

Palaillaan taas asiaan, toivottavasti saisin viimeistään alkuvuodelle sit ottelun, eihän sitä tosin tiedä, vaikka nyt ens kuun kortilta joku loukkaantuis ja pääsis paikkaamaan, ei olis eka kerta😀

Ps. Muistakaa seurata mua facebookis ja instagramis @AhmalaMMA niin pysytte vähä reali ajas mitä meikä hommaa! ✌

Kommentit

kommenttia